Tak for at opdatere dine oplysninger

Vi glæder os til at sende dig relevante e-mails.

Følg os på Instagram og hold øje med vores kurser og arrangementer på @forfatterhouse
 • Vi glæder os helt enormt til i aften, for vi får besøg af Asta Olivia Nordenhof!

@SigneZacher er vært og vi skal tale med Olivia om hendes skriveproces og om hendes aktuelle roman ‘Djævlebogen’ som udkom fra Gads Forlag i 2023.

✨ Der er adgang for alle medlemmer af Forfatterhouse. Hvis du vil med og ikke er medlem, melder du dig nemt ind i Forfatterhouse via link i bio ✨

Asta Olivia Nordenhof (f. 1988) kommer fra København og er uddannet fra Forfatterskolen i 2011. Samme år udkom hendes debut ’Et ansigt til Emily’. Hun brød igennem med digtsamlingen ’det nemme og det ensomme’, for hvilken hun modtog Montanas litteraturpris. Digtsamlingen er siden oversat til svensk, norsk og engelsk. 

I dag underviser hun på Forfatterskolen ved siden af sit aktuelle romanprojekt.

#astaolivianordenhof @gads_forlag #inspirationsaften #forfatterhouse #onsdagsmøde #medlemsmøde
 • I aften sætter vi igen fokus på litteratur for børn og unge. Denne gang med et historisk perspektiv 📜📕

Vi får besøg af Nina Christensen, og hun vil fortælle om børnelitteraturens mange former og om børns brug af bøger og tilgrænsende medier – samt om børn og voksnes møder omkring børnelitteratur. 

Vi skal både se bagud til oplysningstiden og guldalderen, og trække tråde frem til nutiden. 

Når man skriver litteratur for børn og unge, at det godt at vide noget om børnelitteraturens historie og de traditioner, vi står på – og om de situationer hvor børn og unge møder og bruger litteraturen. 

Vi glæder os megameget til at få besøg af Nina og høre hende fortælle! 🙌

#ninachristensen #børnelitteraturogbilledfortællinger #inspirationsaftener #forfatterhouse
 • På torsdag får vi besøg af Asta Olivia Nordenhof til en snak om hendes aktuelle roman, ’Djævlebogen’. Bogen udkom i 2023 og er andet bind i en planlagt syvbindsserie, der har mordbranden på Scandinavian Star som et gennemgående motiv. I 2020 udkom den første bog ’Penge på lommen’ 📕📘

På Gads Forlags hjemmeside kan man læse følgende om ’Djævlebogen’:

“Djævlebogen er et forsøg på at besvare spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at elske under kapitalismen. Romanen tager os på en rejse med forretningsmænd og djævlen, som lokker, ikke bare med penge og sex, men også med udsigten til en ikonisk død. Vi kommer også en tur i galehuset for at se, hvilke djævle der gemmer sig derinde. Ikke mindst må vi se, om det kan lade sig gøre at skrive kærlighedspoesi. Om vi kan træde ud af ensomheden og ind i den nye verden, som måske allerede er her.”

@signezacher er vært for samtalen, og vi glæder os utroligt meget til at møde Asta Olivia Nordenhof og høre hende fortælle om sit forfatterskab og sin skriveproces!

✨ Skal du være med? Det er på torsdag den 16. maj kl. 20:00 på forfatterhouse.online, og der er adgang for medlemmer af Forfatterhouse. Er du ikke medlem, kan du nemt melde dig ind gennem linket i vores bio ✨

#astaolivianordenhof @gads_forlag #inspirationsaften #forfatterhouse # #onsdagsmøde #medlemsmøde
 • Vi havde en forrygende start på vores tema om børnelitteratur og billedfortællinger med @elinalgreen og Tomas Lagermand Lundme på. Vi var en tur i værkstedet med vores tekster og fik både kærlig og professionel feedback af Tomas og Elin. 

På onsdag skal vi dykke ned i børnelitteraturens historie og blive klogere på, hvordan det at læse højt og fortælle for børn har udviklet sig gennem tiden – og det glæder vi os mega meget til! 

@ninachrdk vil med udgangspunkt i sin bog ‘På sporet af børn og bøger’ (som hun har skrevet sammen med Charlotte Appel) fortælle os om børnelitteraturens mange former, om børns brug af bøger og tilgrænsende medier og om børn og voksnes møder omkring børnelitteratur. 

Nina er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og spansk. Hun har skrevet ph.d. afhandling om den danske billedbog 1950-1999 og har tidligere arbejdet som freelance konsulent på børnebøger igennem 10 år ved forlaget Høst & Søn.

Hun er professor i børnelitteratur og centerleder ved Børns Litteratur og Medier ved Institut for Kommunikation og Kultur ved Aarhus Universitet. Hun underviser desuden på Master i børns litteratur og medier og den internationale kandidatudddannelse Erasmus Mundus Children’s Literature, Media and Culture.

Vi er meget begejstrede over at få besøg af Nina på onsdag i næste uge!

Mødet er åbent for alle medlemmer af Forfatterhouse, og du kan nemt melde dig ind gennem linket i vores bio 🪪

#ninachristensen #børnelitteraturogbilledfortællinger #inspirationsaftener #forfatterhouse
 • Næste gang vi mødes i KrimiCaféen og diskuterer en krimi, er fredag den 7. juni 📙🔍

Vi læser ‘Den forkerte mor’, der er skrevet af franske @michel_bussi, der ud over at være forfatter, også passer et professorat i geografi ved universitetet i Rougen. Han debuterede i 2006 med ’Code Lupin’, der er filmatiseret, men ikke oversat til dansk. Flere af hans romaner foregår i Normandiet, hvor han også forsker i områdets geografi.

‘Den forkerte mor’ handler om 3-årige Malone som fortæller skolepsykologen Vasile, at hans mor ikke er hans rigtige mor. Selvom alle beviser peger på det modsatte, så tror Vasile på drengen, men kan ikke overbevise det travle politi. Kan Vasile nå at overbevise politiet, før Malones erindringer forsvinder? 

Mødet er åbent for alle medlemmer af Forfatterhouse, og du kan nemt melde dig ind gennem linket i vores bio 🪪🧡

#krimicaféen #forfatterhouse #michelbussi #denforkertemor
 • Vil du skrive mere levende? Vil du skrive med større præcision og originalitet?

Få inspiration og tekstlæsning på en 4 timers intensiv workshop med Kristian Bang Foss 📑

Michala Mally var sidste år med på en af Kristians tekstlæsninger, og hun skrev om sin oplevelse: 

“Det var en fantastisk tekstlæsning med Kristian. Tak for det. Han er så dygtig og skarp i sin analyse. Og samtidig meget behagelig. Jeg lærte overvældende meget, jeg er stadig helt høj.

Han fik mig til at se både mine egne styrker og hvilke punkter, jeg kan stille skarpt på, for at gøre min tekst mere klar. Det gav mig et kæmpe boost. Jeg forstod præcist, hvor han ville hen med sin kritik og jeg har fået et tigerspring fremad.” 

Det får du med hjem fra en tekstlæsning med Kristian Bang Foss: 

📌 En dybere forståelse af din egen stemme, og hvordan du skriver.

📌 Du bliver bedre til at redigere dine egne tekster.

📌 Du får træning i at give feedback på andres tekster.

👉🏽 Der kan max være 5 deltagere med på workshoppen, og hvis én af de pladser være din, så melder du dig til via link i bio 👈🏽

#tekstlæsning #kristianbangfoss
 • Det kan nogle gange være skønt med en lille tekst at varme op på. En tekst, der ikke skal kunne noget, en tekst der gerne må være dårlig.

Vi foreslår, at du går efter lysten eller undersøgelsen.
Lad pennen – eller hænderne over tastaturet – løbe frit og gå alle mulige og umulige veje. Der er ikke rigtigt eller forkert.

Vores skriveforslag er tænkt som en igangsætter.
Din tekst kan være tre linjer lang, tre sætninger eller tre sider. Du kan bruge fem minutter eller fem timer. Du bestemmer selv.

Hvis du har lyst, kan du dele din tekst i kommentarsporet 🧡
God fornøjelse!

NB: Har du lyst til at læse forfatterens fortsættelse, er det begyndelsen af ‘Det jiddische politiforbund’ af Michael Charbon i Svend Ranilds oversættelse.

#forfatterhouse #skriveøvelse #skriveøvelser #skriv #ord #bookstagram #forfatterdrømme #forfatterspire #forfatterliv #skriveliv
 • Vil du skrive mere levende? Vil du skrive med større præcision og originalitet?

Meld dig på en tekstlæsning med Kristian Bang Foss! 📑

En uge før I mødes til tekstlæsning, lægger I jeres tekster op på jeres eget forum i Forfatterhouse. Alle læser alles tekster, og alle forbereder en kort feedback på de andres tekster.

Du deltager i diskussionen af de andres tekster, som du har forberedt dig på hjemmefra, og du får selv læst og diskuteret din egen tekst i plenum med Kristian Bang Foss for bordenden.

Du kan deltage med fire-fem siders tekst, længere hvis det er digte. Alle typer af tekst er velkomne. 

Du får 1/2 times tekstlæsning i plenum. Du læser og diskuterer de andres tekster – og bliver derved selv en bedre læser af dine egen tekster 📝

Workshoppen med Kristian varer fire timer, holdes på Zoom, og der kan max være fem deltagere.

NB: Vi har to pladser tilbage. 

👉🏽 Skal du med? Find tekstlæsningen og meld dig via linket i bio 👈🏽

#tekstlæsning #kristianbangfoss
 • Lina Bengtsdotter (f. 1977) er en svensk forfatter, der debuterede som krimiforfatter med ’Annabelle’ (2018) 📗

Hun har efterfølgende udgivet yderligere to krimier i samme serie som ‘Annabelle’ samt en standalone krimi. 

Og så vandt hun Crimetime Specsavers Award i kategorien ‘Årets Debut’ for ‘Annabelle’. 

Og lige netop ‘Annabelle’ diskuterer vi i KrimiCaféen i morgen! Der er meget guf at tale om og blive klogere på i den roman. Vi glæder os til blandt andet at tale om komposition, tilbageblik, synsvinkler, suspense og karakteropbygning 💬

Mødet er åbent for alle medlemmer af Forfatterhouse, og hvis du endnu ikke er medlem, kan du nemt melde dig ind gennem linket i vores bio 🪪

#annabelle @lina.bengtsdotter #krimicaféen #forfatterhouse
Vi glæder os helt enormt til i aften, for vi får besøg af Asta Olivia Nordenhof!

@SigneZacher er vært og vi skal tale med Olivia om hendes skriveproces og om hendes aktuelle roman ‘Djævlebogen’ som udkom fra Gads Forlag i 2023.

✨ Der er adgang for alle medlemmer af Forfatterhouse. Hvis du vil med og ikke er medlem, melder du dig nemt ind i Forfatterhouse via link i bio ✨

Asta Olivia Nordenhof (f. 1988) kommer fra København og er uddannet fra Forfatterskolen i 2011. Samme år udkom hendes debut ’Et ansigt til Emily’. Hun brød igennem med digtsamlingen ’det nemme og det ensomme’, for hvilken hun modtog Montanas litteraturpris. Digtsamlingen er siden oversat til svensk, norsk og engelsk. 

I dag underviser hun på Forfatterskolen ved siden af sit aktuelle romanprojekt.

#astaolivianordenhof @gads_forlag #inspirationsaften #forfatterhouse #onsdagsmøde #medlemsmøde
Vi glæder os helt enormt til i aften, for vi får besøg af Asta Olivia Nordenhof! @SigneZacher er vært og vi skal tale med Olivia om hendes skriveproces og om hendes aktuelle roman ‘Djævlebogen’ som udkom fra Gads Forlag i 2023. ✨ Der er adgang for alle medlemmer af Forfatterhouse. Hvis du vil med og ikke er medlem, melder du dig nemt ind i Forfatterhouse via link i bio ✨ Asta Olivia Nordenhof (f. 1988) kommer fra København og er uddannet fra Forfatterskolen i 2011. Samme år udkom hendes debut ’Et ansigt til Emily’. Hun brød igennem med digtsamlingen ’det nemme og det ensomme’, for hvilken hun modtog Montanas litteraturpris. Digtsamlingen er siden oversat til svensk, norsk og engelsk. I dag underviser hun på Forfatterskolen ved siden af sit aktuelle romanprojekt. #astaolivianordenhof @gads_forlag #inspirationsaften #forfatterhouse #onsdagsmøde #medlemsmøde
3 dage ago
View on Instagram |
1/9
I aften sætter vi igen fokus på litteratur for børn og unge. Denne gang med et historisk perspektiv 📜📕

Vi får besøg af Nina Christensen, og hun vil fortælle om børnelitteraturens mange former og om børns brug af bøger og tilgrænsende medier – samt om børn og voksnes møder omkring børnelitteratur. 

Vi skal både se bagud til oplysningstiden og guldalderen, og trække tråde frem til nutiden. 

Når man skriver litteratur for børn og unge, at det godt at vide noget om børnelitteraturens historie og de traditioner, vi står på – og om de situationer hvor børn og unge møder og bruger litteraturen. 

Vi glæder os megameget til at få besøg af Nina og høre hende fortælle! 🙌

#ninachristensen #børnelitteraturogbilledfortællinger #inspirationsaftener #forfatterhouse
I aften sætter vi igen fokus på litteratur for børn og unge. Denne gang med et historisk perspektiv 📜📕 Vi får besøg af Nina Christensen, og hun vil fortælle om børnelitteraturens mange former og om børns brug af bøger og tilgrænsende medier – samt om børn og voksnes møder omkring børnelitteratur. Vi skal både se bagud til oplysningstiden og guldalderen, og trække tråde frem til nutiden. Når man skriver litteratur for børn og unge, at det godt at vide noget om børnelitteraturens historie og de traditioner, vi står på – og om de situationer hvor børn og unge møder og bruger litteraturen. Vi glæder os megameget til at få besøg af Nina og høre hende fortælle! 🙌 #ninachristensen #børnelitteraturogbilledfortællinger #inspirationsaftener #forfatterhouse
4 dage ago
View on Instagram |
2/9
På torsdag får vi besøg af Asta Olivia Nordenhof til en snak om hendes aktuelle roman, ’Djævlebogen’. Bogen udkom i 2023 og er andet bind i en planlagt syvbindsserie, der har mordbranden på Scandinavian Star som et gennemgående motiv. I 2020 udkom den første bog ’Penge på lommen’ 📕📘

På Gads Forlags hjemmeside kan man læse følgende om ’Djævlebogen’:

“Djævlebogen er et forsøg på at besvare spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at elske under kapitalismen. Romanen tager os på en rejse med forretningsmænd og djævlen, som lokker, ikke bare med penge og sex, men også med udsigten til en ikonisk død. Vi kommer også en tur i galehuset for at se, hvilke djævle der gemmer sig derinde. Ikke mindst må vi se, om det kan lade sig gøre at skrive kærlighedspoesi. Om vi kan træde ud af ensomheden og ind i den nye verden, som måske allerede er her.”

@signezacher er vært for samtalen, og vi glæder os utroligt meget til at møde Asta Olivia Nordenhof og høre hende fortælle om sit forfatterskab og sin skriveproces!

✨ Skal du være med? Det er på torsdag den 16. maj kl. 20:00 på forfatterhouse.online, og der er adgang for medlemmer af Forfatterhouse. Er du ikke medlem, kan du nemt melde dig ind gennem linket i vores bio ✨

#astaolivianordenhof @gads_forlag #inspirationsaften #forfatterhouse # #onsdagsmøde #medlemsmøde
På torsdag får vi besøg af Asta Olivia Nordenhof til en snak om hendes aktuelle roman, ’Djævlebogen’. Bogen udkom i 2023 og er andet bind i en planlagt syvbindsserie, der har mordbranden på Scandinavian Star som et gennemgående motiv. I 2020 udkom den første bog ’Penge på lommen’ 📕📘 På Gads Forlags hjemmeside kan man læse følgende om ’Djævlebogen’: “Djævlebogen er et forsøg på at besvare spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at elske under kapitalismen. Romanen tager os på en rejse med forretningsmænd og djævlen, som lokker, ikke bare med penge og sex, men også med udsigten til en ikonisk død. Vi kommer også en tur i galehuset for at se, hvilke djævle der gemmer sig derinde. Ikke mindst må vi se, om det kan lade sig gøre at skrive kærlighedspoesi. Om vi kan træde ud af ensomheden og ind i den nye verden, som måske allerede er her.” @signezacher er vært for samtalen, og vi glæder os utroligt meget til at møde Asta Olivia Nordenhof og høre hende fortælle om sit forfatterskab og sin skriveproces! ✨ Skal du være med? Det er på torsdag den 16. maj kl. 20:00 på forfatterhouse.online, og der er adgang for medlemmer af Forfatterhouse. Er du ikke medlem, kan du nemt melde dig ind gennem linket i vores bio ✨ #astaolivianordenhof @gads_forlag #inspirationsaften #forfatterhouse # #onsdagsmøde #medlemsmøde
5 dage ago
View on Instagram |
3/9
Vi havde en forrygende start på vores tema om børnelitteratur og billedfortællinger med @elinalgreen og Tomas Lagermand Lundme på. Vi var en tur i værkstedet med vores tekster og fik både kærlig og professionel feedback af Tomas og Elin. 

På onsdag skal vi dykke ned i børnelitteraturens historie og blive klogere på, hvordan det at læse højt og fortælle for børn har udviklet sig gennem tiden – og det glæder vi os mega meget til! 

@ninachrdk vil med udgangspunkt i sin bog ‘På sporet af børn og bøger’ (som hun har skrevet sammen med Charlotte Appel) fortælle os om børnelitteraturens mange former, om børns brug af bøger og tilgrænsende medier og om børn og voksnes møder omkring børnelitteratur. 

Nina er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og spansk. Hun har skrevet ph.d. afhandling om den danske billedbog 1950-1999 og har tidligere arbejdet som freelance konsulent på børnebøger igennem 10 år ved forlaget Høst & Søn.

Hun er professor i børnelitteratur og centerleder ved Børns Litteratur og Medier ved Institut for Kommunikation og Kultur ved Aarhus Universitet. Hun underviser desuden på Master i børns litteratur og medier og den internationale kandidatudddannelse Erasmus Mundus Children’s Literature, Media and Culture.

Vi er meget begejstrede over at få besøg af Nina på onsdag i næste uge!

Mødet er åbent for alle medlemmer af Forfatterhouse, og du kan nemt melde dig ind gennem linket i vores bio 🪪

#ninachristensen #børnelitteraturogbilledfortællinger #inspirationsaftener #forfatterhouse
Vi havde en forrygende start på vores tema om børnelitteratur og billedfortællinger med @elinalgreen og Tomas Lagermand Lundme på. Vi var en tur i værkstedet med vores tekster og fik både kærlig og professionel feedback af Tomas og Elin. På onsdag skal vi dykke ned i børnelitteraturens historie og blive klogere på, hvordan det at læse højt og fortælle for børn har udviklet sig gennem tiden – og det glæder vi os mega meget til! @ninachrdk vil med udgangspunkt i sin bog ‘På sporet af børn og bøger’ (som hun har skrevet sammen med Charlotte Appel) fortælle os om børnelitteraturens mange former, om børns brug af bøger og tilgrænsende medier og om børn og voksnes møder omkring børnelitteratur. Nina er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og spansk. Hun har skrevet ph.d. afhandling om den danske billedbog 1950-1999 og har tidligere arbejdet som freelance konsulent på børnebøger igennem 10 år ved forlaget Høst & Søn. Hun er professor i børnelitteratur og centerleder ved Børns Litteratur og Medier ved Institut for Kommunikation og Kultur ved Aarhus Universitet. Hun underviser desuden på Master i børns litteratur og medier og den internationale kandidatudddannelse Erasmus Mundus Children’s Literature, Media and Culture. Vi er meget begejstrede over at få besøg af Nina på onsdag i næste uge! Mødet er åbent for alle medlemmer af Forfatterhouse, og du kan nemt melde dig ind gennem linket i vores bio 🪪 #ninachristensen #børnelitteraturogbilledfortællinger #inspirationsaftener #forfatterhouse
7 dage ago
View on Instagram |
4/9
Næste gang vi mødes i KrimiCaféen og diskuterer en krimi, er fredag den 7. juni 📙🔍

Vi læser ‘Den forkerte mor’, der er skrevet af franske @michel_bussi, der ud over at være forfatter, også passer et professorat i geografi ved universitetet i Rougen. Han debuterede i 2006 med ’Code Lupin’, der er filmatiseret, men ikke oversat til dansk. Flere af hans romaner foregår i Normandiet, hvor han også forsker i områdets geografi.

‘Den forkerte mor’ handler om 3-årige Malone som fortæller skolepsykologen Vasile, at hans mor ikke er hans rigtige mor. Selvom alle beviser peger på det modsatte, så tror Vasile på drengen, men kan ikke overbevise det travle politi. Kan Vasile nå at overbevise politiet, før Malones erindringer forsvinder? 

Mødet er åbent for alle medlemmer af Forfatterhouse, og du kan nemt melde dig ind gennem linket i vores bio 🪪🧡

#krimicaféen #forfatterhouse #michelbussi #denforkertemor
Næste gang vi mødes i KrimiCaféen og diskuterer en krimi, er fredag den 7. juni 📙🔍 Vi læser ‘Den forkerte mor’, der er skrevet af franske @michel_bussi, der ud over at være forfatter, også passer et professorat i geografi ved universitetet i Rougen. Han debuterede i 2006 med ’Code Lupin’, der er filmatiseret, men ikke oversat til dansk. Flere af hans romaner foregår i Normandiet, hvor han også forsker i områdets geografi. ‘Den forkerte mor’ handler om 3-årige Malone som fortæller skolepsykologen Vasile, at hans mor ikke er hans rigtige mor. Selvom alle beviser peger på det modsatte, så tror Vasile på drengen, men kan ikke overbevise det travle politi. Kan Vasile nå at overbevise politiet, før Malones erindringer forsvinder? Mødet er åbent for alle medlemmer af Forfatterhouse, og du kan nemt melde dig ind gennem linket i vores bio 🪪🧡 #krimicaféen #forfatterhouse #michelbussi #denforkertemor
2 uger ago
View on Instagram |
5/9
Vil du skrive mere levende? Vil du skrive med større præcision og originalitet?

Få inspiration og tekstlæsning på en 4 timers intensiv workshop med Kristian Bang Foss 📑

Michala Mally var sidste år med på en af Kristians tekstlæsninger, og hun skrev om sin oplevelse: 

“Det var en fantastisk tekstlæsning med Kristian. Tak for det. Han er så dygtig og skarp i sin analyse. Og samtidig meget behagelig. Jeg lærte overvældende meget, jeg er stadig helt høj.

Han fik mig til at se både mine egne styrker og hvilke punkter, jeg kan stille skarpt på, for at gøre min tekst mere klar. Det gav mig et kæmpe boost. Jeg forstod præcist, hvor han ville hen med sin kritik og jeg har fået et tigerspring fremad.” 

Det får du med hjem fra en tekstlæsning med Kristian Bang Foss: 

📌 En dybere forståelse af din egen stemme, og hvordan du skriver.

📌 Du bliver bedre til at redigere dine egne tekster.

📌 Du får træning i at give feedback på andres tekster.

👉🏽 Der kan max være 5 deltagere med på workshoppen, og hvis én af de pladser være din, så melder du dig til via link i bio 👈🏽

#tekstlæsning #kristianbangfoss
Vil du skrive mere levende? Vil du skrive med større præcision og originalitet? Få inspiration og tekstlæsning på en 4 timers intensiv workshop med Kristian Bang Foss 📑 Michala Mally var sidste år med på en af Kristians tekstlæsninger, og hun skrev om sin oplevelse: “Det var en fantastisk tekstlæsning med Kristian. Tak for det. Han er så dygtig og skarp i sin analyse. Og samtidig meget behagelig. Jeg lærte overvældende meget, jeg er stadig helt høj. Han fik mig til at se både mine egne styrker og hvilke punkter, jeg kan stille skarpt på, for at gøre min tekst mere klar. Det gav mig et kæmpe boost. Jeg forstod præcist, hvor han ville hen med sin kritik og jeg har fået et tigerspring fremad.” Det får du med hjem fra en tekstlæsning med Kristian Bang Foss: 📌 En dybere forståelse af din egen stemme, og hvordan du skriver. 📌 Du bliver bedre til at redigere dine egne tekster. 📌 Du får træning i at give feedback på andres tekster. 👉🏽 Der kan max være 5 deltagere med på workshoppen, og hvis én af de pladser være din, så melder du dig til via link i bio 👈🏽 #tekstlæsning #kristianbangfoss
2 uger ago
View on Instagram |
6/9
Det kan nogle gange være skønt med en lille tekst at varme op på. En tekst, der ikke skal kunne noget, en tekst der gerne må være dårlig.

Vi foreslår, at du går efter lysten eller undersøgelsen.
Lad pennen – eller hænderne over tastaturet – løbe frit og gå alle mulige og umulige veje. Der er ikke rigtigt eller forkert.

Vores skriveforslag er tænkt som en igangsætter.
Din tekst kan være tre linjer lang, tre sætninger eller tre sider. Du kan bruge fem minutter eller fem timer. Du bestemmer selv.

Hvis du har lyst, kan du dele din tekst i kommentarsporet 🧡
God fornøjelse!

NB: Har du lyst til at læse forfatterens fortsættelse, er det begyndelsen af ‘Det jiddische politiforbund’ af Michael Charbon i Svend Ranilds oversættelse.

#forfatterhouse #skriveøvelse #skriveøvelser #skriv #ord #bookstagram #forfatterdrømme #forfatterspire #forfatterliv #skriveliv
Det kan nogle gange være skønt med en lille tekst at varme op på. En tekst, der ikke skal kunne noget, en tekst der gerne må være dårlig.

Vi foreslår, at du går efter lysten eller undersøgelsen.
Lad pennen – eller hænderne over tastaturet – løbe frit og gå alle mulige og umulige veje. Der er ikke rigtigt eller forkert.

Vores skriveforslag er tænkt som en igangsætter.
Din tekst kan være tre linjer lang, tre sætninger eller tre sider. Du kan bruge fem minutter eller fem timer. Du bestemmer selv.

Hvis du har lyst, kan du dele din tekst i kommentarsporet 🧡
God fornøjelse!

NB: Har du lyst til at læse forfatterens fortsættelse, er det begyndelsen af ‘Det jiddische politiforbund’ af Michael Charbon i Svend Ranilds oversættelse.

#forfatterhouse #skriveøvelse #skriveøvelser #skriv #ord #bookstagram #forfatterdrømme #forfatterspire #forfatterliv #skriveliv
Det kan nogle gange være skønt med en lille tekst at varme op på. En tekst, der ikke skal kunne noget, en tekst der gerne må være dårlig.

Vi foreslår, at du går efter lysten eller undersøgelsen.
Lad pennen – eller hænderne over tastaturet – løbe frit og gå alle mulige og umulige veje. Der er ikke rigtigt eller forkert.

Vores skriveforslag er tænkt som en igangsætter.
Din tekst kan være tre linjer lang, tre sætninger eller tre sider. Du kan bruge fem minutter eller fem timer. Du bestemmer selv.

Hvis du har lyst, kan du dele din tekst i kommentarsporet 🧡
God fornøjelse!

NB: Har du lyst til at læse forfatterens fortsættelse, er det begyndelsen af ‘Det jiddische politiforbund’ af Michael Charbon i Svend Ranilds oversættelse.

#forfatterhouse #skriveøvelse #skriveøvelser #skriv #ord #bookstagram #forfatterdrømme #forfatterspire #forfatterliv #skriveliv
Det kan nogle gange være skønt med en lille tekst at varme op på. En tekst, der ikke skal kunne noget, en tekst der gerne må være dårlig. Vi foreslår, at du går efter lysten eller undersøgelsen. Lad pennen – eller hænderne over tastaturet – løbe frit og gå alle mulige og umulige veje. Der er ikke rigtigt eller forkert. Vores skriveforslag er tænkt som en igangsætter. Din tekst kan være tre linjer lang, tre sætninger eller tre sider. Du kan bruge fem minutter eller fem timer. Du bestemmer selv. Hvis du har lyst, kan du dele din tekst i kommentarsporet 🧡 God fornøjelse! NB: Har du lyst til at læse forfatterens fortsættelse, er det begyndelsen af ‘Det jiddische politiforbund’ af Michael Charbon i Svend Ranilds oversættelse. #forfatterhouse #skriveøvelse #skriveøvelser #skriv #ord #bookstagram #forfatterdrømme #forfatterspire #forfatterliv #skriveliv
2 uger ago
View on Instagram |
7/9
Vil du skrive mere levende? Vil du skrive med større præcision og originalitet?

Meld dig på en tekstlæsning med Kristian Bang Foss! 📑

En uge før I mødes til tekstlæsning, lægger I jeres tekster op på jeres eget forum i Forfatterhouse. Alle læser alles tekster, og alle forbereder en kort feedback på de andres tekster.

Du deltager i diskussionen af de andres tekster, som du har forberedt dig på hjemmefra, og du får selv læst og diskuteret din egen tekst i plenum med Kristian Bang Foss for bordenden.

Du kan deltage med fire-fem siders tekst, længere hvis det er digte. Alle typer af tekst er velkomne. 

Du får 1/2 times tekstlæsning i plenum. Du læser og diskuterer de andres tekster – og bliver derved selv en bedre læser af dine egen tekster 📝

Workshoppen med Kristian varer fire timer, holdes på Zoom, og der kan max være fem deltagere.

NB: Vi har to pladser tilbage. 

👉🏽 Skal du med? Find tekstlæsningen og meld dig via linket i bio 👈🏽

#tekstlæsning #kristianbangfoss
Vil du skrive mere levende? Vil du skrive med større præcision og originalitet? Meld dig på en tekstlæsning med Kristian Bang Foss! 📑 En uge før I mødes til tekstlæsning, lægger I jeres tekster op på jeres eget forum i Forfatterhouse. Alle læser alles tekster, og alle forbereder en kort feedback på de andres tekster. Du deltager i diskussionen af de andres tekster, som du har forberedt dig på hjemmefra, og du får selv læst og diskuteret din egen tekst i plenum med Kristian Bang Foss for bordenden. Du kan deltage med fire-fem siders tekst, længere hvis det er digte. Alle typer af tekst er velkomne. Du får 1/2 times tekstlæsning i plenum. Du læser og diskuterer de andres tekster – og bliver derved selv en bedre læser af dine egen tekster 📝 Workshoppen med Kristian varer fire timer, holdes på Zoom, og der kan max være fem deltagere. NB: Vi har to pladser tilbage. 👉🏽 Skal du med? Find tekstlæsningen og meld dig via linket i bio 👈🏽 #tekstlæsning #kristianbangfoss
2 uger ago
View on Instagram |
8/9
Lina Bengtsdotter (f. 1977) er en svensk forfatter, der debuterede som krimiforfatter med ’Annabelle’ (2018) 📗

Hun har efterfølgende udgivet yderligere to krimier i samme serie som ‘Annabelle’ samt en standalone krimi. 

Og så vandt hun Crimetime Specsavers Award i kategorien ‘Årets Debut’ for ‘Annabelle’. 

Og lige netop ‘Annabelle’ diskuterer vi i KrimiCaféen i morgen! Der er meget guf at tale om og blive klogere på i den roman. Vi glæder os til blandt andet at tale om komposition, tilbageblik, synsvinkler, suspense og karakteropbygning 💬

Mødet er åbent for alle medlemmer af Forfatterhouse, og hvis du endnu ikke er medlem, kan du nemt melde dig ind gennem linket i vores bio 🪪

#annabelle @lina.bengtsdotter #krimicaféen #forfatterhouse
Lina Bengtsdotter (f. 1977) er en svensk forfatter, der debuterede som krimiforfatter med ’Annabelle’ (2018) 📗 Hun har efterfølgende udgivet yderligere to krimier i samme serie som ‘Annabelle’ samt en standalone krimi. Og så vandt hun Crimetime Specsavers Award i kategorien ‘Årets Debut’ for ‘Annabelle’.  Og lige netop ‘Annabelle’ diskuterer vi i KrimiCaféen i morgen! Der er meget guf at tale om og blive klogere på i den roman. Vi glæder os til blandt andet at tale om komposition, tilbageblik, synsvinkler, suspense og karakteropbygning 💬 Mødet er åbent for alle medlemmer af Forfatterhouse, og hvis du endnu ikke er medlem, kan du nemt melde dig ind gennem linket i vores bio 🪪 #annabelle @lina.bengtsdotter #krimicaféen #forfatterhouse
2 uger ago
View on Instagram |
9/9